Mad Goat International Comedy Festival in België volledig online via livestreams met o.a. Kristel Zweers

Mad Goat International Comedy Festival 2021 news_groot
Mad Goat International Comedy Festival in België volledig online via livestreams met...
Door Cartman91 op 19 februari 2021 - 14:42 In 2019 zag het Mad Goat International Comedy Festival het levenslicht in de Arenberg Schouwburg te Antwerpen. Na één succesvolle editie werd het echter tijdelijk alweer stop gezet, door de komst van het coronavirus. Hierdoor kon in 2020 het comedy festival niet doorgaan. Dit jaar, in 2021, zal de tweede editie wél doorgaan voor het eerst volledig online via livesreams.

Deze livestreams, die helemaal gratis te bezichtigen zijn, zijn te vinden op het streamingplatform van de Arenberg Schouwburg getiteld 'Spotlight'.

Het Mad Goat International Comedy Festival wordt gehouden van 4 t/m 6 maart. Op het programma staan onder meer Kristel Zweers, Nigel Williams, David Galle, Soe Nsuki, William Boeva, Amelie Albrecht, Jeroen Leenders, Erhan Demirci en Jeron Dewulf.



goudseschouwburgnews

THIJS LINDHOUT KOMT MET DEEL 2 VAN DE 100%...Na het succes van de 100% Improvisatie Show komt Thijs Lindhout met deel 2...

Utrecht International Comedy Festival

UTRECHT INTERNATIONAL COMEDY FESTIVAL HELEMAAL VIA... De komende editie van het Utrecht International Comedy Festival krijgt een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.