Thijs Lindhout komt met deel 2 van de 100% Improvisatie Show naar de Goudse Schouwburg

Thijs Lindhout news_groot
Thijs Lindhout komt met deel 2 van de 100% Improvisatie Show naar de Goudse Schouwburg
Door Cartman91 op 22 februari 2021 - 16:32 Na het succes van de 100% Improvisatie Show komt Thijs Lindhout met deel 2 van deze show.

Via een livestream, uitgezonden via de website van de Goudse Schouwburg, bepaal jij hoe de voorstelling eruit komt te zien. Thijs neemt je mee in een zoektocht naar succes en geluk. Hierbij beantwoordt hij al je prangende levensvragen met betrekking tot mindset, liefde, connectie, dankbaarheid en de maakbaarheid van het leven. Dit doet hij door zijn kennis te delen uit 10 jaar onderzoek naar geluk en succes, maar ook uit zijn eigen ervaring. Verder zal Thijs wederom zijn drumstel meenemen en medleys spelen. Het leuke hiervan is dat je zelf invloed hebt op welke nummers Thijs speelt!

De 100% Improvisatie Show vindt plaats op 27 februari vanuit de Goudse Schouwburg. Kaartjes zijn per direct te verkrijgen en kosten 12,50 euro. Mocht je de eerste 100% Improvisatie Show gemist hebben, dan kan je een combikaartje ter waarde van 22,50 euro kopen. Bij de aankoop krijg je een link waar je de eerste improvisatie show, opgenomen in het Beatrix Theater te Utrecht, kan bekijken.



GuidoWeijersnewss.jpg

GEEN CORONABESMETTINGEN NA TESTVOORSTELLING GUIDO...Cabaretier Guido Weijers organiseerde samen met Fieldlab Evenementen een...

Mad Goat International Comedy Festival 2021 news

MAD GOAT INTERNATIONAL COMEDY FESTIVAL IN BELGIË... In 2019 zag het Mad Goat International Comedy Festival het levenslicht in de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.