Sarah Millican volgend jaar naar Antwerpen en Amsterdam

Sarah Millican 2
Sarah Millican volgend jaar naar Antwerpen en Amsterdam
Door RobZ op 21 juni 2021 - 15:14 Sarah Millican komt mei 2022 naar de lage landen voor een optredens in de Antwerpse Schouwburg en Koninklijk Theater Carré. De Britse comédienne speelt daar haar nieuwe show Bobby Dazzler, als onderdeel van de gelijknamige wereldtour. Millican is een van de grote namen uit de UK en blinkt uit in herkenbare, vaak lekker schunnige humor.

Sarah Millican hoort tot de grote namen van de Engelse comedyscene. Ze brak door toen ze in 2008 tijdens het Edinburgh Fringe Festival de prestigieuze Best Newcomer Award binnensleepte. Vanaf dat moment was ze niet meer weg te denken uit TV-shows als Have I Got News For You, The Graham Norton Show, Never Mind the Buzzcocks, Live At The Apollo en Michael McIntyre’s Comedy Roadshow. Ook werd ze twee keer genomineerd voor een BAFTA met haar eigen Sarah Millican Television Programme.

Op 5 mei staat Sarah Millican in de Stadsschouwburg Antwerpen en een dag later, 6 mei 2022 dus, speelt ze haar voorstelling in Koninklijk Theater Carré. Tickets voor beide optredens gaan woensdag 23 juni in de voorverkoop. Om 11 uur in Carre en om 14:00 uur in de Stadsschouwburg Antwerpen. Tickets kosten in Amsterdam 37,40 euro en zijn te koop via deze link.
herman van veen

HERMAN VAN VEEN VIERT 75E ÉN 76E VERJAARDAG IN O.A.... Herman van Veen zou vorig jaar zijn 75ste verjaardag uitgebreid vieren in...

bill bailey

BILL BAILEY NAAR TIVOLIVREDENBURG EN AMARE IN MAART... De Britse comedylegende Bill Bailey komt weer naar Nederland voor twee...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.