Sarah Millican met Late Bloomer tour naar België

Sarah_Millican
Sarah Millican met Late Bloomer tour naar België
Door KayleeV op 12 januari 2024 - 13:19 Sarah Millican, de befaamde Britse comédienne, betreedt opnieuw de lach-arena met haar nieuwste show, 'Late Bloomer'. Millican, die bekend staat om haar herkenbare en ondeugende humor, veroverde in 2008 de comedywereld met de prestigieuze Best Newcomer Award tijdens het Edinburgh Fringe Festival. Sindsdien heeft ze schitterende optredens verzorgd in bekende tv-shows zoals Have I Got News For You, The Graham Norton Show en Never Mind the Buzzcocks.

De tournee van 'Late Bloomer' brengt Millican ook naar België, waar ze op 22 juni de Stadsschouwburg in Antwerpen betovert en op 23 juni de Capitole in Gent doet lachen. Haar humor, doorspekt met schunnige en schaamteloze elementen, is een feest voor degenen die van een pittige dosis comedy houden.

De tickets zijn al in verkoop. Koop hier een ticket voor de Sarah Millican show in Antwerpen en hier koop je een ticket voor de Sarah Millican show in Gent.
BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE VOORSTELLINGEN
Bestel tickets Sarah Millican - Late Bloomer in Stadsschouwburg Antwerpen
Tickets Sarah Millican - Late Bloomer
KIES TICKET
za 22 jun
Sarah Millican - Late Bloomer
Stadsschouwburg Antwerpen, Antwerpen
€ 41,00
zo 23 jun
Sarah Millican - Late Bloomer
Capitole, Gent
€ 41,00
Festivalinfo logo nieuw

FESTIVALINFO ZOEKT STAGIAIR(S) REDACTIE,...Festivalinfo is met afstand de grootste website over festivals in Nederland...

Boom Chicago news

EERSTE SHOW VAN BRAZILIAANSE COMEDIAN RAFI BASTOS IN... De Braziliaanse stand-up comedian Rafi Bastos maakt op woensdag 20 maart...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.