Festivalinfo zoekt stagiair(s) redactie, journalistiek en/of fotografie voor het aankomende festivalseizoen!

Sfeer concert ESNS 2018
Festivalinfo zoekt stagiair(s) redactie, journalistiek en/of fotografie voor het...
Door RobZ op 17 januari 2024 - 13:32 Festivalinfo is met afstand de grootste website over festivals in Nederland en België. Met de titels Podiuminfo en Cabaretinfo erbij voorzien wij dagelijks zo'n 30.000 bezoekers van het laatste (live) muzieknieuws.

We zijn nu op zoek naar één of meerdere gemotiveerde student(en) van MBO of HBO-niveau, die minimaal drie maanden in Amsterdam ons team willen versterken. De komende maanden gaan we weer aan de slag met het nieuws rond alle festivals en onze vaste team kan hierbij alle hulp gebruiken!

We zoeken een enthousiaste redactie-stagiair(e) in de richting media/cultuur, fotografie of journalistiek, die net als wij op zoek wil naar het laatste en beste festival- en muzieknieuws. Voor het schrijven van cd-recensies, live-reviews en concertfotografie is tijdens je stage ook genoeg ruimte.

Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheid bij ons stage te lopen. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mail met een motivatie en informatie over jezelf naar Rob van der Zwaan: info@festivalinfo.nl.carre

TWOSET VIOLIN BRENGT SHOW NAAR KONINKLIJK THEATER CARRÉOp vrijdag 22 maart 2024 betreedt het Australische muzikale comedy duo TwoSet...

Sarah_Millican

SARAH MILLICAN MET LATE BLOOMER TOUR NAAR BELGIË Sarah Millican , de befaamde Britse comédienne, betreedt opnieuw de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.