TwoSet Violin brengt show naar Koninklijk Theater Carré

Twoset Violin
TwoSet Violin brengt show naar Koninklijk Theater Carré
Door Semberendsen op 29 januari 2024 - 11:53 Op vrijdag 22 maart 2024 betreedt het Australische muzikale comedy duo TwoSet Violin het podium van Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Het duo, bestaande uit violisten Brett Yang en Eddy Chen, staat bekend om hun virale YouTube-video's waarin ze op humoristische wijze klassieke muziek onder de loep nemen. De show belooft een combinatie te zijn van hun komische talent en muzikale virtuositeit.

TwoSet Violin heeft wereldwijd meer dan 4 miljoen abonnees op hun YouTube-kanaal en heeft indrukwekkende prestaties geleverd. Met meer dan 1.3 miljard views hebben ze een groot publiek weten te bereiken. Het duo staat erom bekend klassieke muziekstukken te analyseren en opnieuw te interpreteren, vaak met gastmuzikanten die de geschiedenis van de muziek induiken en jongere luisteraars introduceren aan iconische componisten.

Om het behalen van twee miljoen abonnees te vieren, brachten ze Tchaikovsky's vioolconcert tot leven in een livestream voor een publiek van 40.000 kijkers, wat het grootste publiek ooit was voor een Tchaikovsky-concert. Bij het bereiken van vier miljoen abonnees traden ze op met twee Stradivarius-violinen uit de Gouden Eeuw, wat normaal gesproken voorbehouden is aan wereldklasse solisten. Hiermee verkochten ze samen met het Symfonie Orkest uit Singapore de zaal uit in slechts twee minuten.

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 2 februari om 10:00, met prijzen vanaf €45,92.
Koop hier tickets voor Twoset Violin in het Koninklijk Theater Carré.
Bestel tickets Twoset Violin in Koninklijk Theater Carré
Tickets Twoset Violin
vr 22 mrt
Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
€ 45,92 - 163,13
TrevorNoahnws

TREVOR NOAH MET 'OFF THE RECORD' TOURNEE LANGS AHOY...Trevor Noah is een wereldwijde comedy sensatie en graag geziene gast in...

Festivalinfo logo nieuw

FESTIVALINFO ZOEKT STAGIAIR(S) REDACTIE,... Festivalinfo is met afstand de grootste website over festivals in Nederland...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.