Eerste show van Braziliaanse comedian Rafi Bastos in Nederland bij Boom Chicago

Rafi Bastos
Eerste show van Braziliaanse comedian Rafi Bastos in Nederland bij Boom Chicago
Door Semberendsen op 10 januari 2024 - 11:13 De Braziliaanse stand-up comedian Rafi Bastos maakt op woensdag 20 maart zijn debuut in Nederland met een Engelstalige voorstelling bij Boom Chicago in Amsterdam. Als een lokale superster in Brazilië heeft Bastos internationale erkenning gekregen, mede dankzij zijn miljoenen views op sociale media.

Bastos, bekend om zijn gevatte humor, heeft een vaste plek verworven in de Amerikaanse stand-up scene. Hij is regelmatig te vinden in clubs zoals de Comedy Cellar in New York, de Laugh Factory en de Hollywood Improv in Los Angeles. Bastos heeft drie Netflix-specials, was te gast bij de Joe Rogan Experience-podcast en had rollen in verschillende films en series.

Met een carrière van meer dan 17 jaar begon Bastos in zijn thuisland Brazilië en groeide uit tot een van de bekendste comedians van het land. Hij was een pionier op meerdere fronten: niet alleen introduceerde hij de Amerikaanse stand-up comedystijl in Brazilië, maar hij is ook medeoprichter van Comedians, de grootste comedyclub in Zuid-Amerika. Bovendien zorgde hij voor controverse door de strikte wetgeving rond vrijheid van meningsuiting in Brazilië te betwisten. Nadat hij in Zuid-Amerika alle mijlpalen had bereikt, waagde hij de sprong naar de Verenigde Staten.

Koop hier kaartjes voor Rafi Bastos in Boom Chicago. De kaartverkoop begint op vrijdag 12 januari om 10.00 uur via Ticketmaster, met prijzen vanaf €26,88. De kaartverkoop niet missen? Stel hier een reminder in.
Bestel tickets Rafi Bastos in Boom Chicago
Tickets Rafi Bastos
wo 20 mrt
Boom Chicago, Amsterdam
€ 26,88 - 56,00
Sarah_Millican

SARAH MILLICAN MET LATE BLOOMER TOUR NAAR BELGIË Sarah Millican , de befaamde Britse comédienne, betreedt opnieuw de...

Schalk Bezuidenhout

ZUID-AFRIKAANSE COMEDIAN SCHALK BEZUIDENHOUT GEEFT 3... De Zuid-Afrikaanse comedian Schalk Bezuidenhout keert terug naar Nederland...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.