Koninklijk Theater Carré verplaatst voorstellingen van o.a. Peter Pannekoek en Najib Amhali naar de middag

peter pannekoek
Koninklijk Theater Carré verplaatst voorstellingen van o.a. Peter Pannekoek en Najib...
Door melissavkoldam op 02 december 2021 - 11:56 De oudersconferences van Peter Pannekoek en Najib Amhali gaan ondanks alle corona-maatregelen door in koninklijk theater Carré. Het theater heeft er namelijk voor gekozen om een flink aantal voorstellingen te verplaatsen naar de middag. Hiermee zijn ze voor 17:00 uur afgelopen en kunnen ze (als het publiek 1,5 meter afstand houdt) gewoon plaatsvinden. Peter Pannekoek doet voorstelling tussen 3 en 16 december, deze beginnen om 11:00, 13:30 of 15:00. Najib doet voorstellingen tussen 2 en 12 december. Deze beginnen om dezelfde tijden.

Peter Pannekoek behoort tot de top van het Nederlandse cabaret. Met zijn laatste voorstelling, het bejubelde Later was alles beter, won hij de Neerlands Hoop. Nu waagt hij zich voor het eerst aan de prestigieuze Oudejaarsconference.

Hoe hield Najib zich tijdens de lockdown? Hoe ploeterde hij zich door het thuisonderwijs heen, hoe dreef hij pakketbezorgers tot wanhoop of omzeilde de Avondklok? U ziet het in zijn nieuwe voorstelling Wie het weet mag het zeggen!

Naast cabaret is zijn er in de middag ook verschillende concerten te bezoeken in Koninklijk Theater Carré.

Op 5 december treedt Amsterdam Sinfonietta op. Bekende en onbekende chansons van Jacques Brel tot Claude François en van Charles Trenet tot Stromae laten de onmiskenbaar Franse klank door de eeuwen heen horen. Kaarten gaan vanaf €32.50.

Op 17 december kan je genieten van een optreden van S10. Zij vertelt door middel van rap, zang en spoken word haar meest persoonlijke verhalen. Haar debuutalbum ‘Snowsniper’ werd beloond met Nederlands meest prestigieuze muziekprijs, een Edison in de categorie ‘Alternative’.

Op 19 december doen Michelle David & The True-Tones twee kerstshows. Een om 11:00 en later op de middag een om 15:00.
Michelle David & The True-tones komen de donkere dagen voor Kerst het podium verlichten met een feestelijke kerstset. Dat gebeurt met soul, gospel en pop in diverse tinten. Maak je klaar voor een ware kerstbeleving. Of, zoals Michelle het zegt: “Het is een show vol muziek die je met veel soul door de kersttijd en verder voert.”


Hier vind je een overzicht van de hele agenda van Koninklijk Theater Carré.

Aanvullend op deze voorstellingen biedt Carré de mogelijkheid tot een lunch met soep van sterrenchef Joris Bijdendijk, ambachtelijk brood en appeltaart toe.AFAS Live

VOORSTELLINGEN HANS TEEUWEN IN AFAS LIVE EEN JAAR...De shows van Hans Teeuwen die gepland stonden op 6 en 7 december in AFAS Live...

Cameretten news

THJUM ARTS WINT 55STE EDITIE VAN CAMERETTEN Vrijdag vond de 55ste editie van Cameretten plaats in het Nieuwe Luxor...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.