Trixie en Katya voor het eerst samen te zien in Amsterdam en Antwerpen

Trixie Mattel
Trixie en Katya voor het eerst samen te zien in Amsterdam en Antwerpen
Door chloetzintzoglou op 25 mei 2022 - 11:09 Voor de eerste keer ooit gaan dragqueen supersterren Trixie en Katya samen op pad in Europa. In mei was Trixie Mattel te zien in het RAI Theater te Amsterdam. Op woensdag 16 november treedt ze samen met Katya naar Amsterdam. Ook zijn ze in het Stadsschouwburg te Antwerpen te zien op dinsdag 22 november 2022.

Trixie & Katya zijn al jaren een populair duo dankzij hun deelname aan het zevende seizoen van RuPaul’s Drag Race en hun extreem populaire YouTube-serie UNHhhh - er kijken miljoenen mensen naar de afleveringen waarbij de dames op hilarische wijze allerlei onderwerpen bespreken. Sinds 2020 presenteren ze samen ook hun nieuwe podcast 'The Bald and the Beautiful’. Deze podcast "bevat een paar grijze homoseksuele geesten die de culturele grenzen van moderne schoonheid verkennen door middel van interviews met prachtige gasten die verschillende facetten van de schoonheidsindustrie bewonen." - aldus het duo zelf.

De voorverkoop voor de shows start op vrijdag 27 mei om 10:00. Stel hier een reminder in voor de show in Amsterdam of in Antwerpen. Of koop hier tickets voor de show in AFAS Live of het Stadsschouwburg in Antwerpen. Tickets voor Trixie en Katya in Amsterdam kosten tussen de 49,30 en 89.05 euro.
Lowlands 2022

COMEDYPROGRAMMA LOWLANDS 2022: O.A. DOLF JANSEN,...Het comedyprogramma van Lowlands 2022 is bekendgemaakt. In theatertent Juliet...

RAI Amsterdam

DANIEL HOWELL TOURT FEBRUARI 2023 NAAR NEDERLAND EN... Op zaterdag 25 februari 2023 komt Daniel Howell met zijn eerste...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.