Daniel Howell tourt februari 2023 naar Nederland en België

Daniel Howell
Daniel Howell tourt februari 2023 naar Nederland en België
Door chloetzintzoglou op 09 mei 2022 - 11:55 Op zaterdag 25 februari 2023 komt Daniel Howell met zijn eerste solo-komedietour 'We're All Doomed! naar Amsterdam in het RAI Theater. Op 28 februari is hij ook te zien in Antwerpen in de Koningin Elisabethzaal.

Daniel Howell is een bekende social media persoonlijkheid. Sinds zijn start in 2009 als YouTuber bouwde hij met succes zijn carrière verder uit als BBC Radio 1 DJ, maar ook als (documentaire) presentator, bestsellerauteur en festival headliner. Samen met zijn goede vriend Phil Lester (Engelse YouTuber en radiohost) is Daniel onder de naam 'Dan & Phil' op wereldtour vertrokken waar ze voor meer dan 500.000 mensen in uitverkochte zalen speelden.

De voorverkoop start vrijdag 13 mei om 10:00. Stel hier een reminder in voor de voorstelling in Amsterdam of Antwerpen om een mail te ontvangen zodra die begint.

Of koop hier tickets voor de cabaret voorstelling in RAI Theater of Koningin Elisabethzaal.
Trixie Mattel

TRIXIE EN KATYA VOOR HET EERST SAMEN TE ZIEN IN...Voor de eerste keer ooit gaan dragqueen supersterren Trixie en Katya samen...

Lama's

'THE ARTISTS FORMERLY KNOWN AS LAMA’S' TOUREN VERDER... Na een uitverkochte tour in 2022 gaat TAFKAL oftewel The Artists Formerly...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.