Daniel Howell geeft een extra (middag)show in RAI Theater

Daniel Howell
Daniel Howell geeft een extra (middag)show in RAI Theater
Door melissavkoldam op 17 oktober 2022 - 12:31 Daniel Howell is een van ’s werelds bekendste social media persoonlijkheden. Sinds zijn start in 2009 als YouTuber bouwde hij met succes zijn carrière verder uit als BBC Radio 1 DJ, maar ook als (documentaire) presentator, bestsellerauteur en festival headliner.

In 2023 begint Daniel aan zijn eerste solo-komedietournee 'We're All Doomed! '. Verwacht een show met een mix van humor, huiveringwekkende anekdotes en recente gebeurtenissen in de wereld. Kom en sluit je aan bij Dan voor 'the ultimate party in the flames of humanity'.

De kaarten voor de show op 25 februari gingen ontzettend hard en daarom is besloten om er in de middag een extra show aan toe te voegen. Kaarten voor de extra show gaan in de verkoop op vrijdag 21 oktober om 10:00 uur. Koop hier je ticket voor Daniel Howell in het RAI Theater.

Wil je de kaartverkoop niet missen?
Stel hier een ticketreminder in.Arjen Lubach news

ARJEN LUBACH BIJ THEATERS TE ZIEN MET TRY-OUTS Arjen Lubach is bijna dagelijks op televisie met zijn avondshow. Naast...

Peter Pannekoek news

EXTRA VOORSTELLINGEN IN 2024 VAN PETER PANNEKOEK MET... De voorstelling 'DNA' van Peter Pannekoek moet nog in première gaan, maar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.