Comedian Jason Manford komt in 2023 naar Nederland

Jason Manford
Comedian Jason Manford komt in 2023 naar Nederland
Door chloetzintzoglou op 13 juni 2022 - 13:40 De Britse comedian Jason Manford komt volgend jaar naar Nederland. Op 6 maart 2023 staat hij in de Meervaart in Amsterdam.

Jason Manford is een Engelse schrijver, komiek, acteur, radio- en televisiepresentator van Ierse afkomst. Hij begon zijn carrière in 1999, terwijl hij werkte in de Buzz Comedy Club boven in het Southern Hotel in Chorlton, Manchester. Jason was brillen aan het verzamelen toen een artiest niet arriveerde voor een avondset, Jason, die toen 17 was, stapte in om het gat te vullen, een gebeurtenis die het begin van zijn komische carrière markeerde. Zes optredens later werd hij gekroond tot The City Life North West Comedian of the Year.

De kaartverkoop start woensdag 15 juni om 12 uur. Stel hier een reminder in om een mail te ontvangen zodra die begint. Of koop hier tickets voor het optreden van Jason Manford in Meervaart te Amsterdam.



festivalinfonieuwlogo

FESTIVALINFO ZOEKT STAGIAIR(S) VOOR HET AANKOMEND...Festivalinfo is met afstand de grootste website over live-muziek in Nederland...

ziggoDomelogo

DAVE CHAPPELLE EN CHRIS ROCK GEVEN EXTRA SHOW IN... Vanochtend begon de kaartverkoop van de show die Dave Chappelle en Chris Rock...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.