Festivalinfo zoekt stagiair(s) voor het aankomend concertseizoen!

Paaspop sfeer
Festivalinfo zoekt stagiair(s) voor het aankomend concertseizoen!
Door RobZ op 30 juni 2022 - 15:17 Festivalinfo is met afstand de grootste website over live-muziek in Nederland en België. Met de titels Festivalinfo.nl, Podiuminfo.nl (over concerten) en Cabaretinfo.nl (over cabaret) erbij voorzien wij dagelijks zo'n 30.000 bezoekers van het laatste (live) muzieknieuws. Na een verklaarbare corona-dip wisten in afgelopen mei meer dan 500.000 unieke bezoekers onze sites te vinden!

We zijn nu op zoek naar één of meerdere gemotiveerde student(en) van MBO of HBO-niveau, die minimaal drie maanden in Amsterdam (en/of wanneer nodig deels vanuit huis) ons team willen versterken. Vanaf eind augustus/begin september gaan we weer aan de slag met het nieuws rond alle concerten en festivals van het aankomende seizoen en onze vaste team van redacteuren kan hierbij goed hulp gebruiken!

We zoeken een enthousiaste redactie-stagiair(e) in de richting media/cultuur, fotografie, redactie of journalistiek, die net als wij op zoek wil naar het laatste en beste festival- en live muzieknieuws. Je levert hierbij dagelijks een bijdrage aan onze zeer complete concert- en festivalagenda die naast op onze eigen sites op tal van plekken wordt ingezet. Voor het schrijven van cd-recensies, live-reviews en fotografie van concerten en/of festivals is tijdens je stage ook genoeg ruimte.

Ook kunnen we altijd goede stagiair(e)s ICT gebruiken, die willen meebouwen aan de Festivalinfo sites. Wij werken in/met een enorme database en php.

In de loop der jaren hebben al tientallen stagiairs hun stage bij Festivalinfo succesvol afgerond. Flink wat oud-stagiairs hebben mooie functies in de Nederlandse muzieksector gevonden en zo hebben zo net als wij van hun hobby hun werk gemaakt.

Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheid bij ons stage te lopen. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mail met een motivatie en informatie over jezelf naar Rob van der Zwaan: [email protected].Troy Hawke

WINNEN: 2X2 TICKETS VOOR TROY HAWKE OP COMEDY STOP... Troy Hawke komt naar het comedyfestival Comedy Stop in Haarlem op 16...

Meervaart

COMEDIAN JASON MANFORD KOMT IN 2023 NAAR NEDERLAND De Britse comedian Jason Manford komt volgend jaar naar Nederland. Op 6...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.