Winnen: 2x2 tickets voor Troy Hawke op Comedy Stop Haarlem

Troy Hawke
Winnen: 2x2 tickets voor Troy Hawke op Comedy Stop Haarlem
Door sjoertb op 20 juli 2022 - 13:05 Troy Hawke komt naar het comedyfestival Comedy Stop in Haarlem op 16 september en we hebben wat leuks voor je. Lees snel verder!

Komiek Milo McCabe heeft het personage Troy Hawke in het leven geroepen en neemt van alles op de hak inclusief Ikea, Kanye West en de roerige jaren 30. Hij is geloofwaardig evenals ongelooflijk grappig in zijn nieuwe show 'Sigmund Troy’d'.

Wil je graag bij de show van Troy Hawke op Comedy Stop Haarlem aanwezig zijn? Dat kan! Festivalinfo mag namelijk 2x2 tickets weggeven.

Om kans te maken op tickets voor Troy Hawke stuur je een mailtje naar [email protected]. Vul als onderwerp 'Troy Hawke' in en zet je volledige naam in de mail.

Op 15, 16 en 17 september 2021 is Haarlem de comedyhoofdstad van Nederland. In verschillende zalen van Patronaat zullen zowel talenten als bekende namen hun opwachting maken.
Ahoy Rotterdam

RUSSELL PETERS NAAR STADSSCHOUWBURG ANTWERPEN EN...De komiek Russell Peters brak in 2004 door met een optreden in de Canadese...

festivalinfonieuwlogo

FESTIVALINFO ZOEKT STAGIAIR(S) VOOR HET AANKOMEND... Festivalinfo is met afstand de grootste website over live-muziek in Nederland...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.