Winnen: 2x2 tickets voor Sean McLoughlin op Comedy Stop Haarlem

Sean McLoughlin
Winnen: 2x2 tickets voor Sean McLoughlin op Comedy Stop Haarlem
Door sjoertb op 16 augustus 2022 - 15:54 Sean McLoughlin is ook van de partij op comedyfestival Comedy Stop in Haarlem! Op zaterdag 17 september geeft hij een lachspiertraining oftewel een comedy-optreden en je kunt er tickets voor winnen. Hieronder meer informatie.

Het briljante talent Sean McLoughlin heeft het voorprogramma gedaan van Ricky Gervais en is al over de gehele wereld te zien geweest. Nu komt hij voor het eerst naar Haarlem.

Wil je graag bij de show van Sean McLoughlin op Comedy Stop Haarlem aanwezig zijn? Dat kan! Festivalinfo mag namelijk 2x2 tickets weggeven.

Om kans te maken op tickets voor Sean McLoughlin stuur je een mailtje naar acties@festivalinfo.nl. Vul als onderwerp 'Sean McLoughlin' in en zet je volledige naam in de mail.

Op 15, 16 en 17 september 2021 is Haarlem de comedyhoofdstad van Nederland. In verschillende zalen van Patronaat zullen zowel talenten als bekende namen hun opwachting maken.
Maz Jobrani

EXTRA SHOW MAZ JOBRANI IN MEERVAARTDe Amerikaanse comedian met Iraanse roots Maz Jobrani keert in september...

Paul Foot

WINNEN: 2X2 TICKETS VOOR PAUL FOOT OP COMEDY STOP... Het comedyfestival Comedy Stop in Haarlem krijgt bezoek van Paul Foot ! Op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.