ARTIEST: Sean McLoughlin

Uit: London - Engeland

Sean McLoughlin is een veelgeprezen stand-up comedian en schrijver uit Londen, beschreven als "De beste komiek waar je nog nooit van gehoord hebt" door Time Out en "een gepassioneerd en uniek briljant talent" van The List. Hij trad op tijdens verschillende Britse tournees en gaf tour-support voor Ricky Gervais tijdens zijn internationale 'Humanity'-tournee en voor Bill Burr in de Royal Albert Hall, maar ook voor die van Doug Stanhope en Katherine Ryan.

Sean heeft optredens gedaan op Stand-Up Central, Comedy Central At The Comedy Store en heeft een 5-delige serie voor Vice gemaakt, evenals een set gefilmd voor Kevin Hart's LOL Network op het Just For Laughs Festival in Montreal en een klein deel in de Netflix sitcom 'After Life'

Sean's vorige podcast 'Heal Your Wounds' werd genomineerd voor een Chortle Award en hij is de meest frequente gast op 'Ricky Gervais Is Deadly Sirius' op Sirius XM. Zijn huidige podcast heet 'Sean & Eliot Read The Bible' en is overal te vinden waar podcasts worden gevonden.

OUDE OPTREDENS

KOMENDE OPTREDENS