Comedy Stop maakt nieuwe namen bekend: Paul Foot, Jenny Bede en Sean McLoughlin

Comedy Stop Haarlem news_groot
Comedy Stop maakt nieuwe namen bekend: Paul Foot, Jenny Bede en Sean McLoughlin
Door chloetzintzoglou op 18 maart 2022 - 12:15 Na twee jaar wachten vanwege de coronamaatregelen, gaat de eerste editie van Comedy Stop plaatsvinden in Haarlem op 15, 16 en 17 september 2022. In verschillende zalen zullen zowel talenten als bekende namen hun opwachting maken.

De comedians Paul Foot, Jenny Bede en Sean McLoughlin zijn vandaag aan het programma toegevoegd. Bekijk hier de huidige line-up van Comedy Stop 2022.

Eerder deze week werd een show van de Australische Celeste Barber al aangekondigd. Zij zal op vrijdag 16 september in de Philharmonie staan. De dag erna, op 17 september, zal Katherine Ryan in diezelfde zaal staan. Ryan is onder meer bekend van haar Netflixserie The Duchess en vele TV-optredens.

Voor alle voorstellingen op Comedy Stop Haarlem zijn aparte tickets te koop. Koop hier tickets voor Comedy Stop 2022. Tickets kosten tussen de 16,80 een 32,48 euro.
HenryvanLoonnews

HENRY VAN LOON OOK NAAR ZUIDERPARK LIVE Henry van Loon komt ook naar Zuiderpark Live. Dat is vandaag bekendgemaakt....

Corona virus

KABINET SCHRAPT LAATSTE CORONA-REGELS; VANAF 23... Fantastisch nieuws voor liefhebbers van livemuziek (en natuurlijk ook voor de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.