Winnen: 2x2 tickets voor Paul Foot op Comedy Stop Haarlem

Paul Foot
Winnen: 2x2 tickets voor Paul Foot op Comedy Stop Haarlem
Door sjoertb op 09 augustus 2022 - 14:17 Het comedyfestival Comedy Stop in Haarlem krijgt bezoek van Paul Foot! Op zaterdag 17 september is Paul zijn show te zien en we hebben wat leuks voor je. Lees snel verder.

Je kan Paul Foot kennen van zijn Glastonbury optreden, en van Never Mind The Buzzcocks. Hij won al meerdere awards voor zijn comedy shows en is schrijver en comedian. Over zijn nieuwe voorstelling 'Swan Power' waren de recensies zeer positief:

“Like a rare exotic bird, he’s special” The Daily Express
“Sublime, original, brilliant” The Independent
“Something of a comic genius” The Sydney Morning Herald


Wil je graag bij de show van Paul Foot op Comedy Stop Haarlem aanwezig zijn? Dat kan! Festivalinfo mag namelijk 2x2 tickets weggeven.

Om kans te maken op tickets voor Paul Foot stuur je een mailtje naar [email protected]. Vul als onderwerp 'Paul Foot' in en zet je volledige naam in de mail.

Op 15, 16 en 17 september 2021 is Haarlem de comedyhoofdstad van Nederland. In verschillende zalen van Patronaat zullen zowel talenten als bekende namen hun opwachting maken.
Sean McLoughlin

WINNEN: 2X2 TICKETS VOOR SEAN MCLOUGHLIN OP COMEDY... Sean McLoughlin is ook van de partij op comedyfestival Comedy Stop in...

Jenny Bede

WINNEN: 2X2 TICKETS VOOR JENNY BEDE OP COMEDY STOP... Jenny Bede komt ook langs bij het comedyfestival Comedy Stop in Haarlem! Op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.