Winnen: 2x2 tickets voor Bobby Mair op Comedy Stop Haarlem

Bobby Mair
Winnen: 2x2 tickets voor Bobby Mair op Comedy Stop Haarlem
Door sjoertb op 27 juli 2022 - 14:33 Op het comedyfestival Comedy Stop in Haarlem is Bobby Mair ook van de partij! Hij is er op 16 september te zien en we hebben wat leuks voor je. Lees snel verder!

De Canadese stand-up comedian Bobby Mair is gevestigd in Londen en presenteert zijn show ‘Cockroach’. Mair is verschenen op The Hour, Russell Howard’s Good News, Sweat the Small Stuff, Virtually Famous, en Never Mind the Buzzcocks. Hij won de Laughing Horse New Act Of The Year-competitie en heeft nog talloze andere prijzen en awards op zijn naam.

Wil je graag bij de show van Bobby Mair op Comedy Stop Haarlem aanwezig zijn? Dat kan! Festivalinfo mag namelijk 2x2 tickets weggeven.

Om kans te maken op tickets voor Bobby Mair stuur je een mailtje naar acties@festivalinfo.nl. Vul als onderwerp 'Bobby Mair' in en zet je volledige naam in de mail.

Op 15, 16 en 17 september 2021 is Haarlem de comedyhoofdstad van Nederland. In verschillende zalen van Patronaat zullen zowel talenten als bekende namen hun opwachting maken.
Jenny Bede

WINNEN: 2X2 TICKETS VOOR JENNY BEDE OP COMEDY STOP... Jenny Bede komt ook langs bij het comedyfestival Comedy Stop in Haarlem! Op...

ziggoDomelogo

TISJEBOY JAY SLUIT THEATERTOURNEE 'POLITIEK CORRECT'... Tisjeboy Jay sluit zijn theatertournee 'Politiek Correct' af in Ziggo Dome....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.