Comedy Stop maakt drie nieuwe shows bekend: Bobby Mair, Troy Hawke en Comedy Store Gala

Comedy Stop Haarlem news_groot
Comedy Stop maakt drie nieuwe shows bekend: Bobby Mair, Troy Hawke en Comedy Store Gala
Door chloetzintzoglou op 25 maart 2022 - 15:12 Comedy Stop vindt in Haarlem plaats. Dit Engelstalig festival zal van 15 tot en met 17 september worden gehouden. Bobby Mair en Troy Hawke zullen soloshows geven, en op donderdag vindt er een Comedy Store Gala plaats.

Bobby Mair is een ervaren comedian die over ter wereld al speelde, met zijn eigen soloshows, in line-ups op bijvoorbeeld Lowlands, maar ook als support van Bill Burr, Doug Stanhope en Jerry Sadowitz.

Troy Hawke stond elke avond uitverkocht voor zijn shows in Edinburgh Fringe. Hij is daarom twee keer genomineerd voor de Amused Moose Best Edinburgh show award.

Op donderdag vindt er een gala-avond plaats. In deze show zullen meerdere comedians hun opwachting maken. De namen op deze avond zullen later bekend worden gemaakt door Comedy Stop.

De voorverkoop is begonnen. Koop hier tickets voor Comedy Stop 2022. Tickets kosten tussen de 16,80 en 32,48 euro.
Jim Gaffigan

JIM GAFFIGAN MET THE FUN TOUR NAAR DELAMAR THEATER Jim Gaffigan komt in november met zijn show The Fun Tour naar het DeLaMar...

Alex Agnew

ALEX AGNEW TREKT STEKKER UIT SHOW OP FESTIVALTERREIN... Een paar weken geleden kondigde Alex Agnew de grootste cabaretshow ooit in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.