Alex Agnew trekt stekker uit show op festivalterrein Werchter

Alex Agnew
Alex Agnew trekt stekker uit show op festivalterrein Werchter
Door chloetzintzoglou op 24 maart 2022 - 11:31 Een paar weken geleden kondigde Alex Agnew de grootste cabaretshow ooit in België gehouden aan. Vandaag wordt bekend dat er te weinig tickets worden verkocht en dat er besloten is de voorstelling te annuleren. Alex herwerkt de show en brengt ‘m vanaf september naar de theaters en culturele centra in Vlaanderen en een show in Nederland.

Alex Agnew: "Mensen die mijn carriere al langer volgen, weten dat ik graag met de deur in huis val, dus bij deze: mijn optreden op 18 juni op de wei van Werchter gaat niet door. Ligt het aan de uitwassen van de pandemie, deze woelige tijden, het steeds duurder wordende leven of was het idee om op een festivalwei in openlucht voor rechtstaand publiek een comedyshow te spelen gewoon een brug te ver? Wie zal het zeggen? Het is waarschijnlijk een samenloop van wrong time, wrong place en misschien ook wrong idea. Ik zou in ieder geval iedereen die een ticket heeft gekocht enorm willen bedanken. Jullie hebben geen idee wat dat voor mij betekent. Ik ga uiteraard ook niet zomaar iets afkondigen zonder iets aan te kondigen. Vanaf september speel ik mijn gloednieuwe comedyshow “Wake me up when it’s over” in alle theaterzalen en culturele centra in Vlaanderen en ook enkele exclusieve shows in Nederland. Van elk verkocht ticket gaat, zoals beloofd, nog steeds 1 euro naar het VUB Yamina Krossafonds om te strijd tegen borstkanker een handje toe te steken. Live long, live strong en tot in de theaters!"

Alex Agnew is een Belgisch cabaretier en stand-upcomedian. Alex werd bekend toen hij in februari 2003 als eerste Belg het Leids Cabaret Festival won. Sinds januari 2009 gaat Alex met zijn nieuwe show 'More Human Than Human' de Vlaamse zalen rond. Nu gaat hij de Vlaamse maar ook één Nederlandse zaal rond met zijn show ''Wake Me Up When It's Over''.

De voorverkoop is begonnen voor de nieuwe tournee van Alex Agnew is begonnen. Koop hier tickets voor de shows van Alex Agnew in Nederland en België. Tickets kosten tussen de 16 en 39 euro.

Nederland:
25-05-2022 - Chassé Theater, Breda (tickets)

België:
20-04-2022 - festivel, Temse (tickets)
22-04-2022 - C.C. Het Bolwerk, Vilvoorde (tickets)
23-04-2022 - Cultuurcentrum Beringen, Beringen (tickets)
21-05-2022 - Schouwburg Noord, Merksem (tickets)
20-09-2022 - Stadsschouwburg Antwerpen, Antwerpen (tickets)
29-09-2022 - Capitole, Gent (tickets)
19-10-2022 - Trixxo Theater, Hasselt (tickets)
10-11-2022 - De Biekorf, Brugge (tickets)
11-11-2022 - Oktoberhallen, Wieze (tickets)
20-12-2022 - Arenberg Schouwburg, Antwerpen (tickets)Comedy Stop Haarlem news

COMEDY STOP MAAKT DRIE NIEUWE SHOWS BEKEND: BOBBY...Comedy Stop vindt in Haarlem plaats. Dit Engelstalig festival zal van 15 tot...

HenryvanLoonnews

HENRY VAN LOON OOK NAAR ZUIDERPARK LIVE Henry van Loon komt ook naar Zuiderpark Live. Dat is vandaag bekendgemaakt....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.