Alex Agnew geeft grootste Belgische stand-up comedyshow ooit op het Festivalpark in Werchter

Alex Agnew
Alex Agnew geeft grootste Belgische stand-up comedyshow ooit op het Festivalpark in...
Door RobZ op 07 maart 2022 - 14:43 De Belgische komiek Alex Agnew gaat groot, groter, grootst. Vandaag wordt bekend dat hij op zaterdag 18 juni een show geeft op het festivalpark Werchter.

2021 had een feestjaar moeten zijn voor Alex Agnew. In 2011 vierde hij tien jaar op het podium met “Larger Than Life: The best of Alex Agnew 10 years live on stage” in een 5 keer uitverkocht Sportpaleis te Antwerpen. Iets wat geen enkele comedian hem ooit voordeed. In 2021 zou hij 20 jaar op het podium vieren, maar er kwam een klein pandemietje voorbij. Nu nemt hij revanche! Alex Agnew wordt dit jaar 50 jaar en om de pijn van de voor eeuwig vervlogen jeugd wat te verzachten, 20 jaar op het podium alsnog te vieren en zijn gigantische ego nog 1 keer te strelen, organiseert Alex de grootste comedyshow ooit in België gegeven op het festivalpark van Werchter.

Tickets, die 70 euro per stuk kosten, gaan op zaterdag 12 maart om 10:00 uur in de verkoop. Via deze link koop je tickets voor Alex Agnew in festivalpark Werchter. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een ticketreminder in.

Comedy Stop Haarlem news

CELESTE BARBER IN SEPTEMBER NAAR COMEDY STOP...De Australische comedy- en Instagramsensatie Celeste Barber geeft op 16...

carre

DARA Ó BRIAIN BRENGT NIEUWE COMEDYSHOW NAAR BELGIË... Dara Ó Briain komt 6 en 7 juni naar België en iets meer dan een half jaar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.