Celeste Barber in september naar Comedy Stop Festival in Haarlem

Comedy Stop Haarlem news_groot
Celeste Barber in september naar Comedy Stop Festival in Haarlem
Door RobZ op 14 maart 2022 - 11:57 De Australische comedy- en Instagramsensatie Celeste Barber geeft op 16 september 2022 een optreden in de Philharmonie in Haarlem. Deze show is onderdeel van het Comedy Stop Festival dat in diezelfde stad wordt gehouden op 15, 16 en 17 september. Eerder werden al Nigel NG en Katherine Ryan bekend gemaakt voor Comedy Stop 2022.

Celeste Barber brak in Nederland onder meer door met haar Instagramaccount, waarop ze foto’s en video’s van celebrities op originele en hilarische manier namaakt. De populaire parodieën zorgden ervoor dat ze al snel bijna 9 miljoen volgers kreeg. In 2017 kreeg ze de titel “Funniest Lady On Instagram” op het platform Whohaha.com, dat mede is opgericht door Elizabeth Banks.

Inmiddels is ze uitgeroepen tot “the Australian Queen of Comedy”. In 2020 werd ze Favorite Comedy Performer of the Decade op de AACTA (The Australian Academy of Cinema and Television Arts awards), en een jaar later won Barber de Webby Special Achievement Award. Ze was in 2019 een van de 10 Variety’s 10 Comics To Watch. Op dit moment is ze bezig met de productie van de nieuwe komische dramaserie Wellmania, dat op Netflix zal verschijnen.

Tickets voor het optreden van Celeste Barber in de Philharmonie te Haarlem gaan vrijdag 18 maart om 10:00 uur in de verkoop. Tickets kosten 22,40 euro. Hier koop je tickets voor Celeste Barber in de Philharmonie.



Corona virus

KABINET SCHRAPT LAATSTE CORONA-REGELS; VANAF 23...Fantastisch nieuws voor liefhebbers van livemuziek (en natuurlijk ook voor de...

Werchter terrein news

ALEX AGNEW GEEFT GROOTSTE BELGISCHE STAND-UP... De Belgische komiek Alex Agnew gaat groot, groter, grootst. Vandaag wordt...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.