cabaret: Alex Agnew in Festivalpark Werchter op ZATERDAG 18 JUNI 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Alex Agnew
    Paaspop 2019 - Zaterdag
    © René Obdeijn
  • Alex Agnew
    Paaspop 2019 - Zaterdag
    © René Obdeijn


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Alex Agnew in Festivalpark Werchter) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  ZA.
18 JUN
ALEX AGNEW Festivalpark Werchter, Werchter
2022
 
Hoofdprogramma Alex Agnew

Extra informatie

2021 had een feestjaar moeten zijn voor Alex Agnew. In 2011 vierde hij tien jaar op het podium met “Larger Than Life: The best of Alex Agnew 10 years live on stage” in een 5 keer uitverkocht Sportpaleis te Antwerpen. Iets wat geen enkele comedian hem ooit voordeed. In 2021 zou hij 20 jaar op het podium vieren, maar er kwam een klein pandemietje voorbij en de gevolgen voor de cultuur- en evenementensector zijn helaas bij iedereen bekend.

Over naar 2022: Alex Agnew wordt 50 jaar! Om de pijn van de voor eeuwig vervlogen jeugd wat te verzachten, 20 jaar op het podium alsnog te vieren en zijn gigantische ego nog 1 keer te strelen, maakt Alex Agnew gebruik van deze werkelijk eenmalige gelegenheid om dit alles met jullie te vieren. This has never happened before, this will never happen again! Het wordt gevierd met een once in a lifetime live event. The biggest live comedyshow on the planet.

FOTO'S VAN Alex Agnew

Foto Alex Agnew te Paaspop 2019 - Zaterdag Foto Alex Agnew te Paaspop 2019 - Zaterdag
 
Bekijk alle 2 foto's van Alex Agnew

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws