Australische comedian Reuben Kaye naar Nederland in oktober

Reuben Kaye
Australische comedian Reuben Kaye naar Nederland in oktober
Door kimvanderzon op 12 juni 2023 - 11:44 De Australische comedianReuben Kaye komt op 26 oktober naar DeLaMar Theater in Amsterdam.

Australische comedian, zanger en schrijver Reuben Kaye is terug met een nieuwe show! Verwacht een heleboel lachsalvo’s, vlijmscherp politiek commentaar en dat je hart binnen 90 minuten zowel gebroken wordt als weer in elkaar wordt gezet. Samen met een zeskoppige band fileert Reuben de wereld, vaders en zonen, queer identiteit, liefde en seks en de mensheid. Hij is camp, hij is hilarisch en ontzettend slim, kortom: deze zingende en dansende superster gaat de comedywereld compleet overnemen.

De kaartverkoop voor deze show start op woensdag 14 juni om 10.00. Haal hier je tickets voor Reuben Kaye. De ticketprijs is tussen de 34 en 40 euro.

Wil je een ticket reminder ontvangen? Stel deze dan hier in.Arjen Lubach news

ARJEN LUBACH KOMT SPEELLIJST VOOR TWEEDE SOLO... Arjen Lubach heeft de speellijst van zijn tweede solo tour bekend gemaakt....

carre

MATT RIFE KONDIGT METEEN AL EXTRA SHOW IN CARRÉ AAN Na het uitverkopen van tientallen comedy clubs en theaters in de VS, bereidt...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.