Matt Rife kondigt meteen al extra show in Carré aan

Matt Rife
Matt Rife kondigt meteen al extra show in Carré aan
Door tessamaria op 09 juni 2023 - 10:42 Na het uitverkopen van tientallen comedy clubs en theaters in de VS, bereidt hij zich nu voor op zijn grootste tournee ooit: de Matt Rife: ProbleMATTic World Tour. Al eerder kondigde hij al aan om op zaterdag 5 oktober 2024 in Koninklijk Theater Carré te staan. De show van 19:00 uur verkocht nog geen tien minuten na de start van de kaartverkoop al uit. Daarom zal hij zal hij ook een show geven om 22:00 uur.

Met meerdere virale video's op TikTok heeft Matt Rife één van de meeste explosieve comedy carrières van het moment. Hij heeft meer dan 13 miljoen volgers en zijn video's zijn wereldwijd al 2 miljard keer bekeken. Met een verfrissende en kwetsbare performance begon Rife op zijn vijftiende in een klein stadje in Ohio en verhuisde hij op zijn zeventiende naar Hollywood om zijn carrière te starten. Hij maakte ook naam op televisie met zijn verschijningen in bekende shows zoals 'Wild 'N Out', 'Brooklyn Nine-Nine', 'Fresh Off The Boat', 'North Of The 10' en 'Bring The Funny'.

De kaartverkoop is direct van start gegaan. Koop hier je kaarten voor de extra avondvoorstelling van Matt Rife in Carré. Je bent tussen de €25,30 en €41,80 kwijt aan een ticket. Let op: voor deze voorstellingen hanteert Carré een minimumleeftijd van 18+.



Bestel tickets Matt Rife in Koninklijk Theater Carré
Tickets Matt Rife
za 05 okt
Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
€ 25,30 - 41,80
delamarnews.jpg

AUSTRALISCHE COMEDIAN REUBEN KAYE NAAR NEDERLAND IN...De Australische comedian Reuben Kaye komt op 26 oktober naar DeLaMar Theater...

James Austin Johnson

WINNEN: 2X2 TICKETS VOOR JAMES AUSTIN JOHNSON IN... James Austin Johnson is een rijzende ster in de comedywereld. Met zijn...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.