Winnen: 2x2 tickets voor James Austin Johnson in Boom Chicago

James Austin Johnson
Winnen: 2x2 tickets voor James Austin Johnson in Boom Chicago
Door kimvanderzon op 06 juni 2023 - 14:46 James Austin Johnson is een rijzende ster in de comedywereld. Met zijn unieke mix van observerende humor, bijtend sociaal commentaar en spot-on impressies, is Johnson hard op weg een van de meest gewilde artiesten in de branche te worden. Als stand-upcomedian heeft Johnson naam gemaakt met zijn scherpe humor en scherpe observaties over de wereld om hem heen. Zijn optredens zitten altijd vol verrassingen en het publiek weet nooit wat ze kunnen verwachten. Binnenkort geeft hij een show in Boom Chicago en we hebben een mooie winactie voor je. Lees snel verder!

Op 19 juni geeft James Austin Johnson een show in Boom Chicago in Amsterdam en jij kunt er zomaar bij zijn! Cabaretinfo mag namelijk 2x2 tickets weggeven voor deze voorstelling!

Om kans te maken op deze tickets hoef je alleen maar een mailtje te sturen met je volledige naam naar [email protected] met als onderwerp 'James Austin Johnson'.
carre

MATT RIFE KONDIGT METEEN AL EXTRA SHOW IN CARRÉ AANNa het uitverkopen van tientallen comedy clubs en theaters in de VS, bereidt...

carre

CARRÉ VERWELKOMT TIKTOK COMEDY STER MATT RIFE VOOR... Comedian Matt Rife komt naar Carré voor zijn ‘Matt Rife: ProbleMATTic World...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.