Carré verwelkomt TikTok comedy ster Matt Rife voor de ProbleMATTic World Tour

Matt Rife
Carré verwelkomt TikTok comedy ster Matt Rife voor de ProbleMATTic World Tour
Door kimvanderzon op 06 juni 2023 - 11:32 Comedian Matt Rife komt naar Carré voor zijn ‘Matt Rife: ProbleMATTic World tour’. De tour start op 20 juli 2023 in de Verenigde Staten, waarbij hij op zaterdag 5 oktober 2024 een show geeft in Amsterdam in Carré.

Met meerdere virale video’s op TikTok heeft Matt Rife één van de meeste explosieve comedy carrières van het moment. Inmiddels heeft hij al ruim dertien miljoen volgers en is zijn content wereldwijd al twee miljard keer bekijken. De comedy hit verkocht in de afgelopen tijd tientallen comedy clubs en theaters in de Verenigde Staten uit en maakt zich nu voor de ‘Matt Rife: ProbleMATTic World tour’, zijn grootste tour tot nu toe.

Rife heeft een verfrissende performance met vlotte en kwetsbare inhoud. Vanuit een kleine stadje in Ohio begon Matt Rife op zijn vijftiende met optreden, waarna hij twee jaar later naar Hollywood verhuisde voor zijn carrière. Naast stand-up comedy maakte hij zijn televisie debuut bij het bekende MTV-programma ‘Wild ’N Out’ als het jongste lid ooit en draaide hij vier seizoenen mee voordat hij deelnam aan andere MTV shows. Ook was hij te zien in ‘Brooklyn Nine-Nine’,’Fresh Off The Boat’, BET’s ‘North Of The 10’ en NBC comedy wedstrijd ‘Bring The Funny’.

De kaartverkoop voor deze show start op vrijdag 9 juni 2023 om 10:00 via Carré. Haal hier je tickets. De ticketprijs is vanaf 25.30.

Wil je een ticketreminder ontvangen? Stel deze dan hier in.Bestel tickets Matt Rife in Koninklijk Theater Carré
Tickets Matt Rife
za 05 okt
Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
€ 25,30
James Austin Johnson

WINNEN: 2X2 TICKETS VOOR JAMES AUSTIN JOHNSON IN... James Austin Johnson is een rijzende ster in de comedywereld. Met zijn...

Comedyclub Haug Luxor

COMEDY CLUB HAUG XL MET 6 SHOWS NAAR LUXOR THEATER Comedy Club Haug heeft aangekondigd dat ze het Luxor Theater in Rotterdam...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.