Lovella Telesford naar Comedy Stop in Haarlem

Comedy Stop Haarlem news_groot
Lovella Telesford naar Comedy Stop in Haarlem
Door sjoertb op 07 augustus 2023 - 12:37 Op zaterdag 16 september betreedt Lovella Telesford het podium van Stadschouwburg Haarlem als onderdeel van de Comedy Stop, de tweede editie van het internationale comedy festival.

De kans is groot dat je de internet-sensatie Lovella Telesford al eens bent tegengekomen op social media. Deze Amsterdamse moeder met Surinaamse roots behandelt serieuze onderwerpen op een humoristische manier. Ze bespreekt herkenbare situaties over familie, kinderen, moederschap, daten, ruzies en alledaagse momenten die we allemaal meemaken. Bovendien deelt ze ook haar persoonlijke leven op het kleine scherm. Dankzij haar content heeft ze in korte tijd een grote groep volgers opgebouwd, die ze liefkozend haar "familie" noemt.

Tickets voor Lovella Telesford op Comedy Stop zijn hier verkrijgbaar. De kaartverkoop voor deze show begint op woensdag 9 augustus om 10:00 uur via Ticketmaster.

Ook de comedians Fern Brady, Urzila Carlson, Lily Phillips, Matt Bragg, Olga Koch, Adam Rowe, Helen Bauer en Finlay Christie zullen te zien zijn tijdens Comedy Stop.



ahoy

JAY FRANCIS SLUIT 'IN DE WAR' TOUR AF IN AHOYJay Francis staat dit najaar in Rotterdam Ahoy. Hij speelt daar zijn show “In...

Gianmarco Soresi

AMERIKAANSE COMEDIAN GIANMARCO SORESI NAAR COMEDY CAFÉ Gianmarco Soresi komt in november naar Nederland. De Amerikaanse stand-up...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.