Jay Francis sluit 'In de war' tour af in Ahoy

Tisjeboyjay
Jay Francis sluit 'In de war' tour af in Ahoy
Door RobZ op 29 augustus 2023 - 16:44 Jay Francis staat dit najaar in Rotterdam Ahoy. Hij speelt daar zijn show “In De War” nog één laatste keer en sluit hiermee zijn tour af in Ahoy. Op 14 oktober treedt Jay op in de RTM Stage van Rotterdam Ahoy. “Het leek mij tof om de In De War tour af te sluiten met een XXL optreden, zo gezegd zo gedaan!” aldus de comedian. “Het wordt mijn zevende show in Ahoy en daar kijk ik heel erg naar uit!”

Jay Francis begon in 2019 aan zijn carriere als comedian nadat hij enige bekendheid had vergaard met zijn filmpjes op het internet. Online is hij voornamelijk bekend als Tisjeboy Jay. Onder de vleugels van cabaretier Roué Verveer mocht hij optreden in Comedy Club Toomler te Amsterdam waarna zijn carriere een vlucht nam. Zo schitterde hij in De Verraders (RTL-4) en verkocht hij evenementenlocaties als Klokgebouw Eindhoven, Rotterdam Ahoy en Ziggo Dome Amsterdam uit.

De kaartverkoop voor de voorstelling van Jay Francis in Ahoy start donderdag 31 augustus om 19:00 uur. Hier koop je tickets. Tickets kosten 32,50 euro. Als je hier pre-registreert kan je een uurtje eerder je tickets aanschaffen.



herman van veen

MIJLPAAL: 600STE VOORSTELLING IN CARRÉ VAN HERMAN...De bekende artiest Herman van Veen is in het najaar met zijn ensemble te...

Comedy Stop Haarlem news

LOVELLA TELESFORD NAAR COMEDY STOP IN HAARLEM Op zaterdag 16 september betreedt Lovella Telesford het podium van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.