Comedian Tisjeboy Jay kondiigt dag van te voren twee shows in Ahoy aan (en verkoopt die binnen 2 uur uit)

Tisjeboyjay
Comedian Tisjeboy Jay kondiigt dag van te voren twee shows in Ahoy aan (en verkoopt die...
Door RobZ op 09 september 2021 - 18:42 Influencer en comedian Tisjeboy Jay geeft morgen twee keer de voorstelling ‘Het Tijdelijke Abnormaal’ in Ahoy Rotterdam. De voorstellingen om 19:00 uur en 21:30 uur gingen vanmiddag om 16:00 uur in de voorverkoop en zijn nu al zo goed als uitverkocht. Bijzonder aan de show in Ahoy is dat er het geen testenvoortoegang event is. Het theater in Ahoy is zo opgesteld dat er overal 1,5 meter afstand gehouden kan worden.

Tisjeboy Jay verkocht onlangs twee shows uit in Klokgebouw Eindhoven die werken volgens hetzelfde principe. Hierdoor werd duidelijk hoe groot de behoefte is naar entertainment zónder coronapaspoorten en onderstreept eens te meer de populariteit van de opkomende comedian. Het besluit werd snel genomen, woensdag werd het contract met Ahoy Rotterdam getekend, donderdag start de verkoop en vrijdag 10 september is de show.

Tisjeboy Jay is van vele markten thuis; stand-up comedian, acteur, televisiepresentator, zanger en coach. Hij vergaarde zijn bekendheid door zijn hilarische video’s op het internet.

Volgens eigen zeggen is Tisjeboy Jay een tikkeltje grofgebekt, neemt hij geen blad voor de mond, maar heeft hij een goede kijk op het leven. Zijn drijfveer is positiviteit verspreiden in een vaak nogal negatieve wereld. Zijn motto luidt dan ook als volgt ‘als jij lacht, lach ik ook’. In Het Tijdelijke Abnormaal neemt Tisjeboyjay je mee in zijn leven tijdens de coronacrisis.



Corona virus

TO DANCE OR NOT TO DANCE; VANAVOND DE NIEUWE...De Nederlandse muziek- en evenementensector houdt haar adem in. Vanavond...

AshtonBrothersnews.jpg

ASHTON BROTHERS 11 DAGEN LANG TE ZIEN IN THEATER... Van 11 t/m 22 augustus strijken de Ashton Brothers neer in Theater Bellevue....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.