Grace Campbell brengt haar provocatieve humor naar Boom Chicago in Amsterdam

Boom Chicago_nieuw news_groot
Grace Campbell brengt haar provocatieve humor naar Boom Chicago in Amsterdam
Door Semberendsen op 28 november 2023 - 12:21 De opkomende Britse comédienne Grace Campbell zal op 1 december 2024 haar nieuwste show 'Grace Campbell Is On Heat' opvoeren in Boom Chicago, Amsterdam. De kaartverkoop begint op vrijdag 30 november om 11 uur via Ticketmaster, met tickets geprijsd op €28,-.

Met haar snelle en provocerende stand-up heeft Campbell zich gevestigd als een spraakmakende nieuwe comedian uit het Verenigd Koninkrijk. Naast haar werk als comedian is ze ook schrijver en producer. Haar scherpe tong en gevatte humor maken haar tot een constante uitdager van conventies. In haar nieuwe show stelt ze oprechte vragen over de wereld, haar eigen ervaringen en zelfs haar obsessie met haar hond.

Campbell staat bekend om haar eigenzinnige satirische kijk op seksualiteit, gender en politiek. Ze schuwt niet om op haar directe manier grappen te maken over wezenlijke onderwerpen. Afkomstig uit Noord-West Londen heeft ze haar sporen verdiend door op live TV politicus Nigel Farage te bekritiseren en zich in te zetten voor gelijke rechten voor vrouwelijke en LGBTQ+ comedians. Ze manifesteerde deze idealen in de Disgrace Comedy Club, die ze zelf oprichtte.

In 2020 bracht Campbell haar boek "Amazing Disgrace" uit, dat positieve recensies ontving. Collega-comédienne Katherine Ryan noemde het een uiting van "waarheid, humor en prachtige komische wijsheid". In 2023 tourde ze intensief door het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Stel hier een ticketreminder in om zeker te weten dat je de kaartverkoop niet mist.

Koop hier tickets voor Grace Campbell in Boom Chicago.Bestel tickets Grace Campbell in Boom Chicago
Tickets Grace Campbell
zo 01 dec
Boom Chicago, Amsterdam
€ 28,00 - 56,00
Laura Ramoso

TIKTOK-COMEDIAN LAURA RAMOSO NAAR AMSTERDAM EN...Comedian Laura Ramoso brengt haar comedyshow naar Nederland en België met...

Leids Cabaret Festival 2022

LEIDS CABARET FESTIVAL 2024: TERUG NAAR DE BASIS MET... Het Leids Cabaret Festival keert terug naar zijn roots met een nieuwe...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.