Jo Koy naar Ahoy Rotterdam met nieuwe show

Jo Koy
Jo Koy naar Ahoy Rotterdam met nieuwe show
Door KayleeV op 11 december 2023 - 12:51 Rotterdam Ahoy maakt zich op voor een avond vol hilariteit en onweerstaanbare humor, want de stand-up comedian Jo Koy betreedt het Ahoy podium op 21 mei 2024. Met zijn nieuwste show, een opvolger van de succesvolle "Comin’ In Hot" show, belooft Jo Koy het publiek te trakteren op een lachspektakel.

Jo Koy, geboren als Joseph Glenn Herbert Sr., begon zijn comedycarrière in een Las Vegas-koffiehuis en heeft sindsdien de wereld veroverd met zijn eigen stijl. Zijn nieuwste Netflix-special, "Live From The Los Angeles Forum", ging wereldwijd in première in 2022 en oogstte lovende kritieken.

Met een kleurrijke achtergrond en een vermogen om verschillende culturen te omarmen, heeft Jo Koy zich gevestigd als een geliefde comedian. De show in Rotterdam Ahoy belooft een humoristische avond te worden vol inzichten en hilarische observaties.

Kaartverkoop voor het evenement begint op 15 december om 10:00 uur, de ticketprijs is nog niet bekend. Koop hier tickets voor Jo Koy in Rotterdam Ahoy.
Bestel tickets Jo Koy - Break the mold in Ahoy
Tickets Jo Koy - Break the mold
di 21 mei
Ahoy, Rotterdam
€ 49,84 - 64,96
Boom Chicago news

MORGAN JAY VOEGT EXTRA SHOW TOE IN BOOM CHICAGONa het razendsnel uitverkopen van twee shows in het Comedy Café, kondigt de...

Laura Ramoso

TIKTOK-COMEDIAN LAURA RAMOSO NAAR AMSTERDAM EN... Comedian Laura Ramoso brengt haar comedyshow naar Nederland en België met...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.