Morgan Jay voegt extra show toe in Boom Chicago

Morgan Jay
Morgan Jay voegt extra show toe in Boom Chicago
Door KayleeV op 13 december 2023 - 10:41 Na het razendsnel uitverkopen van twee shows in het Comedy Café, kondigt de Amerikaanse comedian Morgan Jay met Italiaans-Braziliaanse wortels, een extra voorstelling aan in Amsterdam. De extra show zal plaatsvinden op 10 april 2024 in Boom Chicago.

Met een mix van muziek en comedy, waarbij publieksinteractie centraal staat, heeft Morgan Jay zichzelf gevestigd als een gerespecteerde artiest in de Los Angeles comedyscene. Zijn vermogen om gevatte liedjes te creëren, doorspekt met humoristische observaties over liefde, relaties en dating, heeft hem een speciale plaats bezorgd binnen de comedywereld.

Jay, die al miljoenen volgers heeft op sociale media, heeft zijn populariteit wereldwijd zien groeien. Zijn Europese tournee trok snel de aandacht en leidde tot de aankondiging van deze extra show in Amsterdam. De comedian heeft twee comedyspecials op YouTube, drie comedyalbums en heeft zijn talenten laten zien op prominente platforms zoals MTV's Wild'n'Out, NBC en Comedy Central.

Tickets voor de extra show in Boom Chicago gaan op donderdag 14 december om 10:00 uur in de verkoop, met prijzen vanaf € 30,80. Hier kun je tickets kopen voor deze extra show van Morgan Jay
Bestel tickets Morgan Jay in Boom Chicago
Tickets Morgan Jay
wo 10 apr
Boom Chicago, Amsterdam
€ 30,80 - 84,00
Arjen Lubach news

TWEE EXTRA SHOWS VOOR ARJEN LUBACH IN CARRÉ Arjen Lubach geeft wegens succes 2 extra shows in Koninklijk Theater...

ahoy

JO KOY NAAR AHOY ROTTERDAM MET NIEUWE SHOW Rotterdam Ahoy maakt zich op voor een avond vol hilariteit en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.