PODIUM: 't Nonnetje Amersfoort - Algemene informatie

 

ALGEMENE INFORMATIE

Wat eens twee zaken waren, café 't Nonnetje en eethuis De Kluif, is nu café De Non.
Het nieuwe, u-vormige café met de centrale entree is ruim van opzet. Karakteristiek is het gebruik van eerlijke materialen als eikenhout, steen en ijzer, die zorgen voor een heden- daagse en tegelijk prettige, intieme sfeer. Daaraan dragen zeker ook de met leem gepleisterde wanden (pueblo-effect) en het stijlvolle huiskamermeubilair bij. Design- elementen als de artistiek vormgegeven lichtarmaturen boven bar en stamtafel vormen verrassende accenten. Dat geldt tevens de in de vloer geïntegreerde 'doorkijk' naar de bierkelder en het life-size videoscreen dat de muziek - alleen op piekmomenten - visueel ondersteunt. De hier en daar geplaatste Mariabeelden herinneren nog op subtiele wijze aan de vroegere entourage van het café.

Gewoon Gezellig, dát is wat café De Non op de eerste plaats wil zijn. Dat komt onder andere tot uitdrukking in de bar met z'n gezellige hoekjes,
die uitnodigen tot een goed gesprek - of voor de liefhebbers tot een spelletje kaart of een 'dobbeltje'. Uiteraard kan dat ook aan de stamtafel die, afhankelijk van het moment van de dag, eveneens fungeert als leestafel of als eettafel voor groepen. Want dat is het bijzondere aan café De Non: de combinatie met de naastgelegen eetgelegenheid Meneer Pastoor. Met een eerlijke keuken, zonder pretenties, waar herkenbare - en in de regel verse - producten op een speelse manier verwerkt worden. Ook de cafégast kan hiervan genieten. Door iets van de cafékaart (de 'hapkaart') te kiezen, maar ook door een compleet gerecht van de menukaart van Meneer Pastoor te bestellen. En dat vervolgens met een goedgetapt biertje of glas uitstekende wijn ernaast in De Non te nuttigen. Kwaliteit, eerlijkheid, gezelligheid, daarvoor ga je naar café De Non.

ADRES Groenmarkt 3-5 3811 CP Amersfoort
 

't Nonnetje AGENDA

Op dit moment geen optredens in onze agenda van 't Nonnetje Amersfoort.

Gebruik onze submit-functie als jij wel voorstellingen weet.