PODIUM: Theater Concordia Den Haag - Algemene informatie

 

ALGEMENE INFORMATIE

Concordia Theater & Zalen is dé ruimtelijke verrassing in de binnenstad van Den Haag. Concordia lenigt de Haagse nood in de sector middelgrote zalen, is optimaal bereikbaar per openbaar vervoer en biedt uitstekende parkeermogelijkheden in de zoom van het Haagse centrum.

Concordia onderscheidt zich door intimiteit en sfeer. De klantgerichtheid en het warme welkom monden uit in een onmiskenbaar UIT-gevoel. Dit wordt ondersteund door een professioneel, op maat gesneden aanbiedingenpakket en het vertrekpunt, dat bij Condordia 'respectvol omgaan met de consument' heet. Op deze manier blijft Concordia bruisend in beweging.

Het theater- en zalencomplex Concordia biedt een voor deze tijd en locatie, verrassende weelde aan ruimte. Of we doelen op de theaterzaal met balkon, het theatercafé en foyer beneden, of op de drie zalen en foyer op de eerste verdieping. Met de in totaal 1500 beschikbare vierkante meter verzacht Concordia de pijn van het tekort aan middelgrote zalen in Den Haag in ruime mate op een bovendien verrassende locatie in een monumentaal pand in de binnenstad.

ADRES Hoge Zand 42 2512 EM Den Haag
 

Theater Concordia AGENDA

Op dit moment geen optredens in onze agenda van Theater Concordia Den Haag.

Gebruik onze submit-functie als jij wel voorstellingen weet.