PODIUM: Trouw Amsterdam - Route en kaart

 

ROUTE & KAART

Openbaar Vervoer
Tram:
Tram 3 stopt op de hoek Wibautstraat/Ruyschstraat. Loop vanaf de halte de Wibautstraat af in zuidelijke richting. Aan je linkerkant vind je Trouw.

Metro:
Metro’s 51, 53 en 54 stoppen voor de deur bij halte Wibautstraat . De laatste metro stopt hier om 0.39.

Trein:
Trouw ligt tien minuten lopen van het Amstelstation. De laatste trein stopt hier om 1.01 uur. Loop vanaf het Amstelstation de Prins Berhardplein (rotonde) op. Neem de derde afslag, dat is de Wibautstraat. Trouw vind je voorbij het viaduct aan je rechterzijde.

Nachtbus:
Nachtbus 355 gaat van Centraal Station naar de Bijlmermeer en stopt op de hoek Wibautstraat/Ruyschstraat. Loop vanaf de halte de Wibautstraat af in zuidelijke richting. Aan je linkerkant vind je Trouw.

Kijk voor routebeschrijvingen van deur tot deur op www.ov9292.nl

Auto:
Neem vanaf de A10 afrit S112 de Gooiseweg richting centrum. Neem op het Prins Bernhardplein (rotonde) de eerste afslag naar rechts, dat is de Wibautstraat . Trouw vind je voorbij het viaduct aan je rechterzijde.
Voor parkeren neem je de afslag voor Trouw naar rechts, de Platanenweg in. Daar zijn twee grote parkeerterreinen gevestigd, op de achterste bij het Paroolgebouw is het mogelijk om gratis te parkeren. Op straat geldt betaald parkeren van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 24.00 uur. Veroorzaak geen parkeer overlast in de buurt.

Kijk voor meer informatie over parkeren op www.parkeren.amsterdam.nl

logo Trouw Amsterdam
ADRES Wibautstraat 127 1091 GL Amsterdam