PODIUM: Magdalenazaal (MaZ) Brugge - Route en kaart

 

ROUTE & KAART

Met de fiets

Vanuit het centrum rijdt u de Smedenstraat in en gaat u door de Smedenpoort. U bereikt het Canadaplein, waar de Gistelse en de Torhoutse Steenweg samenkomen. Aan de lichten steekt u de zowel de Gistelse als de Torhoutse Steenweg over. U rijdt dan rechtdoor de 18 Oktoberstraat in. Op het einde komt u uit aan de Magdalenastraat. Rechts ligt de MaZ waar fietsenstallingen voorzien zijn.

Met het openbaar vervoer
Vanaf het station kunt u de MaZ vlot bereiken met de bussen 5, 15, 25, 52, 53 en de Avondlijn Zuid. U stapt af aan de halte 'Sint-Lodewijk' in de Stationslaan of aan de halte 'Hertogen' in de Magdalenastraat. U kunt vanaf het station ook te voet gaan. Aan de achterkant van het station gaat u naar rechts en steekt u over aan de verkeerslichten. U wandelt in de Stationslaan. U neemt de eerste straat links en na 250 meter ziet u rechts de MaZ.

Met de wagen
Met de wagen neemt u op de E40 Brussel-Oostende of de E403 Rijsel-Kortrijk-Brugge afrit 8 richting Brugge. U volgt de N31 richting Zeebrugge. U rijdt door de twee tunnels en dan voorbij de verkeerslichten. Daarna neemt u de afrit ‘Brugge Centrum - AZ-Sint-Jan – Waggelwater’. U volgt richting centrum en rijdt voorbij de eerste twee verkeerslichten. Rechts ligt de gratis randparking Bevrijdingslaan. Aan de volgende verkeerslichten houdt u rechts. U rijdt richting centrum en na 200 meter bereikt u 't Zand. Daar slaat u rechts de Smedenstraat in. U rijdt rechtdoor, door de Smedenpoort. Aan de verkeerslichten slaat u linksaf richting station. U bent nu in de Stationslaan. U neemt de eerste straat rechts en komt zo in de Magdalenastraat. De MaZ ligt na een 250-tal meter aan uw rechterkant. Er is een ruime parking voorzien.

ADRES Magdalenastraat 27 8200 Brugge
EMAIL cultuurcentrum@brugge.be