PODIUM: Ziggo Dome Amsterdam - Route en kaart

 

ROUTE & KAART

Auto

Vanuit alle richtingen houdt de borden Transferium aan. Kantoor ligt direct naast de Amsterdam ArenA en bij grote evenementen en voetbalwedstrijden wordt veelal ook de benaming P1 en het teken van een voetbal getoond op de borden.

Vanuit richting Amsterdam:
Op de A2 vanuit richting Amsterdam neemt u de afslag Ouderkerk a/d Amstel, ArenA/Transferium (afrit nr. 1). Boven aan de afslag bij de verkeerslichten linksaf over de snelweg. Bij de volgende verkeerslichten rechtdoor op de Burg. Stramanweg richting de ArenaPoort/P1.

Vanuit richting Utrecht:
Op de A2 vanuit richting Amsterdam neemt u de afslag Ouderkerk a/d Amstel, ArenA/Transferium (afrit nr. 1). Boven aan de afslag bij de verkeerslichten linksaf richting ArenaPoort/P1.

Vanuit de richting Den Haag/Haarlem:
A9 aanhouden en bij knooppunt Holendrecht richting Almere/Amersfoort/Amsterdam volgen. Op de A2 richting Amsterdam afrit 1 Ouderkerk a/d Amstel/Duivendrecht nemen en aan het einde van de afrit linksaf richting Amsterdam Zuidoost/Duivendrecht volgen (Burg. Stramanweg).

Vanuit de richting Zaandam/Den Haag:
Vanaf de ring A10 richting Utrecht aanhouden. Op de A2 richting Utrecht de afrit Ouderkerk a/d Amstel/Amsterdam Zuidoost nemen en aan het einde van de afrit linksaf richting Amsterdam Zuidoost/Duivendrecht volgen (Burg. Stramanweg).

Vanuit de richting Amersfoort:
Op de A1 richting Amsterdam bij knooppunt Diemen de A9 richting Amsterdam Zuidoost/Schiphol/Haarlem nemen. Vervolgens richting Amsterdam/Zaanstad aanhouden. Op de A2 afrit 1 Ouderkerk a/d Amstel/Duivendrecht nemen en aan het einde van de afrit linksaf richting Amsterdam Zuidoost/Duivendrecht volgen (Burg. Stramanweg).

Voor parkeren Transferium/P1:
Rechtdoor rijden en de borden Amsterdam Zuidoost/Diemen/Venserpolder volgen. Vervolgens rechts afslaan bij de afrit Transferium/P1.

Aankomst ArenA

Houdt P1 Transferium aan.
Neem onder de ArenA de rechter ingang (Arena Boulevard) van het Transferium. Na afloop van het onderhoud ontvangt u een uitrijkaart van ons. Parkeren bij “Uitgang Zuid”. Als u uit de parkeergarage komt loopt u naar rechts. De ingang is naast de “Grolsch Pub” (tussen de Grolsch Pub en Prenatal in)

Openbaar vervoer

Trein
NS Station ArenA Bijlmer ligt op 5 minuten loopafstand van ons kantoor. Het station staat in verbinding met Amsterdam Centraal, Schiphol, Utrecht, Eindhoven,Amersfoort, Arnhem, Zwolle en Enschede.

logo Ziggo Dome Amsterdam
ADRES Arena boulevard 61-75 1101 DL Amsterdam
EMAIL info@ziggodome.nl