PODIUM: C.C. Het Bolwerk Vilvoorde - Route en kaart

 

ROUTE & KAART

Indien je langs de E19 Brussel-Antwerpen komt
Neem de afrit Vilvoorde-Melsbroek. Volg richting Vilvoorde centrum. Je rijdt nu op de Luchthavenlaan (N211). Na de spoorwegbrug ga je naar rechts. Dit is de Hanssenslaan (Benoit). Je rijdt de straat ten einde en aan de T-splitsing ga je naar links. Je bevindt je nu in de Leuvensestraat. Je neemt de tweede straat rechts. Zo rij je de Bolwerkstraat in. Na 50 meter zie je een plein en kom je aan cc Het Bolwerk. Voor parkeerplaats rij je door tot het einde van de Bolwerkstraat. Je komt dan op het Rooseveltplein met ruime parkeermogelijkheid.

Indien je langs de ring, R0, komt
Neem de afrit 6 (militair hospitaal, Living Tomorrow 2). Volg richting Vilvoorde. Je rijdt nu op de Medialaan. Bij het eerste rondpunt rij je linksaf, de Koning Boudewijnlaan in. Je nadert een volgend rondpunt en neemt daar rechtsaf, de Albert I-laan in. Je volgt richting Vilvoorde, via Teniersstraat, Rubensstraat en rijdt de vaart over tot bij het rondpunt (met beeldhouwwerk Boerenpaard). Je volgt verder rechtdoor richting NMBS-station. Daar neem je links, de Hanssenslaan (Benoit). Je rijdt de straat tot het einde en aan de T-splitsing gaat je naar links. Je bevindt je nu in de Leuvensestraat. Je neemt de tweede straat rechts. Zo rij je de Bolwerkstraat in. Na 50 meter zie je een plein en kom je aan Het Bolwerk. Voor parkeerplaats rij je door tot het einde van de Bolwerkstraat. Je komt dan op de Rooseveltlaan (Franklin) met ruime parkeermogelijkheid.

Indien je met het openbaar vervoer komt
cc Het Bolwerk is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Het bevindt zich op wandelafstand van het NMBS-station (5 min.). Met de online routeplanner van De Lijn kan je makkelijk je reisweg plannen.

ADRES Bolwerkstraat 17 1800 Vilvoorde
EMAIL cultuurcentrum@vilvoorde.be