PODIUM: Netwerk Aalst - Route en kaart

 

ROUTE & KAART

Met het openbaar vervoer:
Netwerk bevindt zich op slechts 5 minuten stappen van het station, waar veel lijnbussen een halte hebben. Stap bij het buitenkomen van het station uiterst links de Dr. André Sierensstraat in, daar zijn de lijnbushaltes. U komt aan een rond punt, waar u de brug over de Dender neemt. U gaat onmiddellijk links (Josse Ringoirkaai) en volgt het water tot aan de volgende hoek: Houtkaai. Ingang is de eerste deur aan uw rechterzijde.

Laatste trein naar Gent: 23:58 (week); 23:24 (weekend)
Naar Brussel: 23:02 (week); 22:37 (weekend)

Met de auto:
Vanaf E 40 (Oostende - Gent - Brussel)
Neem afrit 19 op de E40. Volg de pijlen 'Aalst' tot u op een groot rond punt komt (de zogeheten Haring) waar u de tweede straat neemt (Parklaan). U rijdt een heel eind rechtdoor. Aan de eerste verkeerslichten slaat u links af. Vervolgens onmiddellijk rechts. U rijdt rechtdoor tot een rondpunt waar u rechts afslaat over de Denderbrug. Over de brug rijdt u rechtdoor onder de spoorwegbrug (Moutstraat). Volgende bocht naar rechts, slaat u links af. U slaat de volgende straat links af, aan uw linkerkant vindt u Netwerk.

Vanaf N 41 (Dendermonde)
Volg de N 41 (Steenweg op Aalst). U rijdt onder de brug van de Boudewijnlaan en onder de spoorwegbrug tot aan de verkeerslichten ('zeshoek'). U slaat links de Denderstraat in, rijdt over de brug de eerst toegelaten straat rechts in en slaat op het einde linksaf. U volgt de Dender tot u aan uw linkerkant (vóór de spoorwegbrug) de Oude Vismijn (kinderdagverblijf) tegenkomt. Het grote witte gebouw daarnaast (Houtkaai) is Netwerk.

ADRES Houtkaai 9300 Aalst