PODIUM: Dorpshuis de Furs Lage Vuursche - Algemene informatie

 

ALGEMENE INFORMATIE

In The Woods biedt een podium voor muzikanten van roots muziek, of te wel muziek vanuit het hart en zonder poespas. Voor deze muzikanten is er in Nederland nog steeds te weinig mogelijkheid om te spelen. Deze muziek kent vele liefhebbers die hun favoriete artiesten of nergens kunnen zien, of gedwongen worden om te luisteren naar gesprekken van andere bezoekers. Dat was reden voor de initiatiefnemers om ruimte te scheppen voor uitvoerders en fans van deze muziek.

In The Woods biedt artiesten een gegarandeerde opbrengst. Ze zijn daarmee niet afhankelijk van het aantal bezoekers. In The Woods heeft geen winstoogmerk. De bijdrage die bezoekers betalen wordt geïnvesteerd in de artiest en randvoorwaarden om de concerten te kunnen laten plaatsvinden. In the Woods is een hobby van muziekliefhebbers, die met beperkte middelen proberen een optimaal resultaat te behalen.

In The Woods programmeert ongeveer 25 keer per jaar een optreden. Dorpshuis De Furs is al geruime tijd een perfecte thuishaven voor de muzikanten, liefhebbers en het In The Woods team.


Kijk op onze website: www.inthewoods.nl

ADRES Dorpsstraat 28 3749 AD Lage Vuursche
 

Dorpshuis de Furs AGENDA

Op dit moment geen optredens in onze agenda van Dorpshuis de Furs Lage Vuursche.

Gebruik onze submit-functie als jij wel voorstellingen weet.