PODIUM: 'T Uilekot Herzele - Algemene informatie

 

ALGEMENE INFORMATIE

In de voormalige Herzeelse tramstatie, gelegen in het centrum van de gemeente, baat vzw ’t Uilekot een gezellig café uit. Er is er altijd wel wat te beleven: een uitgebreide cultuurprogrammatie, sympathieke barvrijwilligers, allerlei gezelschapsspelen (ook voor kinderen), een 2000 tal tweedehandsboeken te koop, … Maandelijks is er een Bluesy Jam op zondag en af en toe strijkt er ook een Repair Café bij ons neer.

Wij serveren een uitgebreid gamma aan streekbieren: Quintine, Pater Lieven, Steenuilke, Livinus, De Ryck Special, Buffalo, … Hiernaast hebben we ook fairtrade, bio- en lokale producten: koffie, thee, chips, chocolade, wijn, het biobier "Gageleer", Balegemse jenever en -advocaat, ...

In de zomer is de ecologische tuin, met haar picknicktafels, de ideale locatie voor bezoeker of toerist. Naast de gewone openingsuren kan het café ook aan een zeer democratische prijs gehuurd worden door groepen van max. 45 personen (bij goed weer tot 75), is het uitermate geschikt voor vergaderingen (beamer en scherm ter beschikking), familiefeestjes en verjaardagen. Via de website www.uilekot.org en onze Facebookpagina kan je ons volgen.

Specialiteit van het huis: blond huisbier kLetter, gebrouwen door Brouwerij De Graal.
Openingsuren: vrijdag en zaterdag vanaf 20u of op afspraak.

ADRES Groenlaan 39 9550 Herzele
 

'T Uilekot AGENDA

Op dit moment geen optredens in onze agenda van 'T Uilekot Herzele.

Gebruik onze submit-functie als jij wel voorstellingen weet.