PODIUM: Het Ramses Shaffy Huis Amsterdam - Algemene informatie

 

ALGEMENE INFORMATIE

Kunst verbindt

Het Ramses Shaffy Huis is uniek omdat het een samenwoon- en werk project is van oudere- en jonge kunstenaars. Het huis omvat 36 woningen. 24 twee- en driekamerappartementen zijn gereserveerd voor de oudere kunstenaars, en 12 appartementen worden bewoond door net afgestudeerde jonge kunstenaar. Hierdoor is het Ramses Shaffy Huis een broedplaats voor ‘jong en oud’ geworden.

Of je nu een kunstenaar van 60, 70 of in de 80 bent of net afgestudeerd aan de kunstacademie; kunst verbindt en leeftijd doet er niet meer toe.

Passies worden gedeeld en gedachten worden uitgewisseld over kunst, cultuur, muziek en theater. Daarom biedt het Ramses Shaffy Huis ook extra faciliteiten.
Naast de sociëteit op de begane grond zijn er in het gebouw ook 2 atria en een aantal promenades. De sociëteit, atria en promenades worden gebruikt voor o.a. exposities, muzikale avonden en diverse andere creatieve activiteiten. De sociëteit beschikt onder meer over een vlakke podiumvloer, een Bechstein vleugel en diverse theater- en expositievoorzieningen. Ook zijn er ateliers waar de bewoners gebruik van kunnen maken. De ateliers van broedplaats Costa Rica worden verhuurd door Urban Resort.

ADRES Piet Heinkade 231 1019HM Amsterdam
 

Het Ramses Shaffy Huis AGENDA

Op dit moment geen optredens in onze agenda van Het Ramses Shaffy Huis Amsterdam.

Gebruik onze submit-functie als jij wel voorstellingen weet.