PODIUM: Mixtree Amsterdam - Algemene informatie

 

ALGEMENE INFORMATIE

MixTree is een non-profit stichting, opgericht in 2014. We kozen onze naam om de gevarieerde smeltkroes te vertegenwoordigen die we zijn en de omgeving waarin we opereren. Het doel van MixTree is om een plek te creëren waar artiesten en publiek met verschillende achtergronden en culturen zich vrij kunnen vermengen, verzamelen, communiceren en nieuwe wegen verkennen. We doen dit niet alleen door evenementen en ideeën te organiseren en promoten, maar ook dankzij de zielen die ertoe bijdragen dat Amsterdam het unieke centrum van de schepping wordt.
In de afgelopen vijf jaar hebben we optredens, theaterstukken, debats, meet-ups, filmavonden en tentoonstellingen georganiseerd. Tegenwoordig zetten we dit voort op onze gigantische locatie in de betonnen jungle van Broedplaats LELY (waar instellingen van het kaliber van Museum Appel en STEIM zich hebben gevestigd), waar we streven naar plaats te maken voor nog meer muziek, theater, kunst, performances, lezingen, privé-evenementen en onze taalschool. We beschikken over een top cantine overdag, en over een restaurant 's avonds bij de meeste evenementen.

Amsterdam als kunstcentrum wordt snel naar de buitenwijken gedreven door het gentrificatieproces, maar MixTree doet zijn best om, samen met Urban Resort, een veilige haven te creëren voor mensen die niet opgeven... gewoon vanwege de liefde van kunst en de mensheid...

ADRES Schipluidenlaan 12 1062 HE Amsterdam
 

Mixtree AGENDA

Op dit moment geen optredens in onze agenda van Mixtree Amsterdam.

Gebruik onze submit-functie als jij wel voorstellingen weet.