PODIUM: Sportcampus Lange Munte Kortrijk - Algemene informatie

 

ALGEMENE INFORMATIE

De sportcampus Lange Munte, een infrastructuur met internationale klasse, bevindt zich op Hoog Kortrijk, in het groene hart van de stad.

Het sportcomplex bestaat uit 2 aanpalende hallen met daarin 5 ruime sportzalen. Door dit hallenconcept kunnen 5 basket- en volleybalwedstrijden tegelijk worden afgewerkt. In de evenementenhal kunnen 2400 toeschouwers plaatsnemen. In het andere gedeelte zijn mobiele tribunes voorzien voor 370 toeschouwers in totaal.

Er zijn verschillende polyvalente sportruimtes en squashzalen en in de zeer ruime fitnesszaal zijn cardio- en krachttoestellen aanwezig.

De verschillende vergaderzalen zijn uitgerust met multimediamogelijkheden en de moderne perstribune laat alle vormen van communicatie toe dankzij onder andere een rechtstreekse draadloze internetverbinding.

De sportcampus beschikt over een cafetaria in concessie en een multifunctionele ruimte die uitgerust is als cafetaria en ook dient als vergader- en conferentieruimte tot 100 personen.

Er is parkeergelegenheid voor meer dan 500 wagens bij de sportcampus en er zijn nog enkele grotere parkings op minder dan 1 kilometer, vlak bij de autosnelweg E17.

ADRES Bad Godesberglaan 22 8500 Kortrijk
 

Sportcampus Lange Munte AGENDA