PODIUM: NYMA terrein Nijmegen - Route en kaart

 

ROUTE & KAART

NYMA is goed met het openbaar vervoer te bereiken. Kom je met de auto, dan kan de volgende route gebruiken. Let op: er is een zeer beperkte hoeveelheid parkeerplaatsen beschikbaar bij NYMA.

Vanaf S100 De Oversteek
Via de A325 kun je in Nijmegen-Noord (Lent), bij het treinstation, rechtsaf de Graaf Alardsingel (S100) op. Via stadsbrug De Oversteek kom je Nijmegen binnen. Over de brug kom je bij een rotonde, neem hier de 1e afslag op. Vervolg de weg naar de Waalbandijk (Laan van Oost-Indië). En neem vervolgens de 1e afslag links, de Latensteinweg op. Het NYMAterrein ligt aan de rechterkant.

Vanaf A73
Kom je vanaf de A73 ga dan bij de 2e stoplichten rechtsaf. Je bent u op de Energieweg. Na 2 kleine rotondes, die je rechtdoor oversteekt, en 2 stoplichten ga je bij de grote rotonde Industrieplein weer rechtdoor. Je komt nu bij de rotonde NYMAplein. Neem op deze rotonde de 2e afslag de Waalbanddijk (Laan van Oost-Indië) op. Rij na de eerste afslag links de Latensteinweg op. Het NYMAterrein ligt rechts.

Vanaf Keizer Karelplein
Neem op het Keizer Karelplein de afslag naar de Nassausingel (richting Weurt – Beuningen – industrieterrein Noordkanaalhaven). Rij deze weg af, langs het Kronenburgerpark, tot aan de T-splitsing. Sla hier linksaf en rij onder de Hezelpoort door. Vervolgens de 1e afslag recht, de Weurtseweg op. Rij deze weg af tot je aan de rechtse kant de Winselingseweg ziet. Na 100 meter op de Winselingseweg zie je links het NYMAterrein.

ADRES Winselingseweg 41 6541 AH Nijmegen