PODIUM: OM Seraing - Algemene informatie

 

ALGEMENE INFORMATIE

Welkom in de wereld van de muziek, waar elke noot en elk geluid ons meevoert naar een andere wereld. “OM” (staat voor “Ougrée-Marihaye”) opent haar deuren 04 oktober 2023!

Het gebouw in Seraing, in de voormalige feestzaal van Cockerill, is onlangs door de stad Seraing gerenoveerd om er een muzikaal en cultureel centrum van te maken. In totaal kunnen er meer dan 2.000 mensen tegelijkertijd terecht in de verschillende zalen van het complex, die allemaal zijn uitgerust met een ultramoderne geluidsinstallatie, hoogwaardige toneelverlichting en een complete infrastructuur om internationaal bekende artiesten te ontvangen. De Trasensterzaal, de hoofdzaal van het gebouw, biedt plaats aan 1700 personen en is daarmee uniek in Wallonië.

Naast een gevarieerd muziekprogramma gedurende het hele jaar, biedt OM een uitzonderlijke locatie voor bedrijfsevenementen, gala’s, conferenties en privé-recepties. Onze faciliteit is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van alle soorten bedrijven, met flexibele ruimtes die kunnen worden aangepast aan verschillende eisen. De gemakkelijke toegang en het grote aantal beschikbare gratis parkeerplaatsen (meer dan 900 in de omgeving) zijn ook echte troeven.

ADRES Quai Louva, 1 4102 Seraing
 

OM AGENDA