PODIUM: Stadsschouwburg Nijmegen Nijmegen - Ticket informatie

 

TICKETS

Openingstijden
De kassa in de Stadsschouwburg is vanaf 1-1-2011 - behalve op feestdagen - van dinsdag t/m zaterdag van 12.00 - 16.00 uur geopend. U kunt daar kaarten kopen voor alle voorstellingen en concerten in Stadsschouwburg NIjmegen en Concertgebouw De Vereeniging. Telefonisch is de kassa op dezelfde tijden bereikbaar, via telefoonnummer (024) 322 11 00. Voorts is op de dag van een activiteit de kassa van het betreffende gebouw vanaf een uur voor aanvang geopend, doch uitsluitend voor de betreffende activiteit.

Betaalmogelijkheden
Zowel bij de kassa van de Stadsschouwburg als bij de kassa van Concertgebouw De Vereeniging kan men betalen met alle gangbare pincodepassen. Eveneens is het mogelijk af te rekenen met een creditcard (Eurocard, Visa en American Express) of ChipKnip.

Servicekosten
Bij alle voorstellingen en concerten betaalt u een toeslag van 2,30 per kaart. Mocht een voorstelling/concert onverhoopt uitvallen, dan worden deze servicekosten van 2,30 per kaart terugbetaald. Vanaf een uur voor aanvang betaalt u geen servicekosten.

Telefonisch reserveren
U moet gereserveerde kaarten binnen een week betalen en afhalen, anders komt de reservering te vervallen. U kunt ook bij telefonisch reserveren meteen betalen met een creditcard of via een incasso-opdracht. Nadat de betaling ontvangen is, krijgt u uw plaatsbewijzen toegezonden. Voor het toesturen wordt 0,45 extra per kaart in rekening gebracht (dus 2,75 per kaart in totaal, incl. servicekosten). Reserveert u kaarten binnen een week voor een activiteit dan dient u deze uiterlijk een half uur voor aanvang af te halen. Doet u dat niet, dan worden ze weer verkocht.

logo Stadsschouwburg Nijmegen Nijmegen
ADRES Keizer Karelplein 32h 6511NH Nijmegen
EMAIL info@keizerkarelpodia.nl
 

Stadsschouwburg Nijmegen AGENDA

Bekijk de complete Stadsschouwburg Nijmegen Nijmegen agenda