PODIUM: Schouwburg Almere Almere - Route en kaart

 

ROUTE & KAART

Auto

Voor Schouwburg Almere (Esplanade 10, 1315 TA, Almere-Stad) volgt u eerst centrum Almere-Stad. Vervolgens houdt u richting ziekenhuis/stadhuis aan en dan volgt u de borden richting Schippergarage of Hospitaalgarage. Schouwburg Almere is rechtstreeks bereikbaar via beide parkeergarages. De schouwburg ligt aan de boulevard (in aanbouw) bij het Weerwater. U kunt in de parkeergarages bij de slagbomen met uw creditcard betalen. Op deze manier hoeft u niet te wachten in de rij bij de betaalautomaat.

Voor een uitgebreide routebeschrijving verwijzen wij u graag naar www.routenet.nl. U kunt dan het beste zoeken op 'Brouwerstraat' in Almere omdat Esplanade nog niet bekend is. Dit geldt ook voor TomTom.


Openbaar vervoer

Voor Schouwburg Almere stapt u uit op station Almere Centrum. Vevolgens neemt u bus 1 of 3 (richting Almere-Haven), bus 2 (Gooisekant) of bus 4 (Almere Poort) en stapt u uit bij de Passage. Vanaf daar loopt u de Zoetelaarpassage in richting het Weerwater. Aan het einde van de passage ziet u de Schouwburg aan uw linkerhand.

logo Schouwburg Almere Almere
ADRES Esplanade 10 1315 Almere
EMAIL 036 8455888